Kurser och läger

Vi anordnar olika skidinriktade kurser och skidläger både på hemmaplan i Borås och resor exempelvis till skidtunneln i Torsby och ungdomsläger. Vi kan även skräddarsy skidinriktade aktiviteter och kurser för enskilda grupper och företag om så önskas.

På denna sidan kommer vi att annonsera planerade kurser och läger.

Träningsläger Torsby skidtunnel 21-23 oktober 2022

Inbjudan skidtunnelläger Torsby 2022

Vi har begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är 2022-08-21.

Anmälan sker via formulär nedan.

Jag anmäler mig som:

Namn deltagare

Födelseår deltagare

Mobilnummer deltagare

Mailadress

Målsman 1 (OBS! gäller enbart för anmäld ungdom)
    Namn målsman 1

Mobilnummer målsman 1

Mailadress målsman 1

Målsman 2 (OBS! gäller enbart för anmäld ungdom)
    Namn målsman 2

Mobilnummer målsman 2

Mailadress målsman 2

Uppgifter på eventuella allergier / specialkost som vi lämnar till köket på Sahlströmsgården

Jag godkänner att mitt barn får fotograferas, bilderna kommer enbart att publiceras på Hestra’s hemsida och klubbens socialmedier.
    JANEJ

Övriga uppgifter som kan vara bra för ledarna att känna till om mitt barn under lägret.

Jag godkänner pris för lägret enligt nedan. Faktura skickas till angiven mailadress ovan.
    • Ungdom 1600 kr
    • Vuxen 3600 kr
    • Ledare 1800 kr
    JA

Jag önskar sova i enkelrum. Enkelrumstillägg tillkommer med 600 kr. OBS! Enkelrum är enbart valbart för vuxna. Alla ungdomar sover i 2- eller 3-bäddsrum.
    • Enkelrumstillägg 600 kr

Tränings/teknik resa till Torsby skidtunnel 8-10 oktober 2021

Vi kommer att åka till skidtunneln i Torsby fredagen den 8 oktober för tre dagars skidåkning samt njuta av god mat och boende på Sahlströmsgården. Kostnaden för boende och mat blir 3500 kronor/person i dubbelrum för vuxna och 1500 kronor för barn/ungdomar upp till 20 år (priserna  gäller för medlemmar). Då ingår middag på fredag kväll, frukost, lunchbuffé och middag på lördag samt frukost och lunchbuffé på söndag före hemresan, resa och spårkort. Beroende på hur många vi blir så åker vi egna bilar. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Frågor besvaras/anmälan tas emot av  Henrik Sjöberg 0766-437103 eller Toivo Pentonen, 0768-243356. Inbjudan: Inbjudan Torsbyläger 2020

Nytt ungdomsläger på Orsa Grönklitt 20-23 januari 2022