Kurser och läger

Vi anordnar olika skidinriktade kurser och skidläger både på hemmaplan i Borås och resor exempelvis till skidtunneln i Torsby och ungdomsläger. Vi kan även skräddarsy skidinriktade aktiviteter och kurser för enskilda grupper och företag om så önskas.

På denna sidan kommer vi att annonsera planerade kurser och läger.

Tränings/teknik resa till Torsby skidtunnel 8-10 oktober 2021

Vi kommer att åka till skidtunneln i Torsby fredagen den 8 oktober för tre dagars skidåkning samt njuta av god mat och boende på Sahlströmsgården. Kostnaden för boende och mat blir 3500 kronor/person i dubbelrum för vuxna och 1500 kronor för barn/ungdomar upp till 20 år (priserna  gäller för medlemmar). Då ingår middag på fredag kväll, frukost, lunchbuffé och middag på lördag samt frukost och lunchbuffé på söndag före hemresan, resa och spårkort. Beroende på hur många vi blir så åker vi egna bilar. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Frågor besvaras/anmälan tas emot av  Henrik Sjöberg 0766-437103 eller Toivo Pentonen, 0768-243356. Inbjudan: Inbjudan Torsbyläger 2020

Nytt ungdomsläger på Orsa Grönklitt 20-23 januari 2022

Alla barn och ungdomar födda 2013 eller tidigare och som är medlem i Hestra IF och deltar i vår skidträning är välkomna att åka med på vårt skidläger på Orsa Grönklitt. Under den tiden ska vi hinna med ett antal träningspass på skidor samt ha kul tillsammans. Inbjudan och hur du anmäler dig till lägret hittar här: