Träningsgrupper

 

Säsongsupptakt för höstens orienteringsträningar är tisdag den 16 augusti kl. 17:45 vid Hestrastugan. Varmt välkomna!

Primärt skickas information ut om veckans träning via mail helgen innan. Vill du ta del av träningsmailen vänligen kontakta kansliet och be om att få bli tillagd. Information om veckans träning uppdateras även i kalendern här på hemsidan. Utgångspunkten för våra träningar är tisdagar kl. 17:45 vid Hestrastugan. Ibland har vi teknikträningar på andra platser för att träna i ny terräng.

 

Hestras verksamhet är indelad i olika träningsgrupper beroende på orienteringskunskap och ålder.

 

Skogslek 

Vänder sig till de allra yngsta barnen, 4–6 år. Här behöver du som förälder att vara medverkade och vi kommer att tillsammans att leka i skogen. Oömma kläder rekommenderas. Vårens grupp drar igång tisdag 22 mars.

Ledare för Skogslek är Frida Stolt, 073-670 05 85 och Martina Barnišin, 070- 992 14 33

 

Skogsäventyrarna 

Skogsäventyrarna vänder sig till barn i åldrarna 6-9 år. Här leker vi i skog och mark samt kör enklare orienteringsövningar. Vårens träningar startar tisdag 22 mars. Vi vill att du som föräldrar är medverkande. 

Ledare för Skogsäventyrarna är Erik Hedlund, 072-182 79 74, Linda Hallberg 070-361 53 80 och Peter Rosén.

 

Gul till svart träningsnivå

Den här gruppen vänder sig till alla från 10 år och uppåt. Här tränar vi teknik, löpning och styrka utifrån behov och förutsättningar av gruppens deltagare. Träningarna bedrivs under hela året, med fokus på orienteringsteknik under mars och juni samt augusti-oktober. Du bör ha kunskap i orientering på teknikträningarna i övrigt kan du delta på samtliga träningar utan kunskap i orientering.

På våra teknikträningar finnas det alltid ett par olika nivåer att välja mellan och upplägget för själva övningen fördelas mellan olika personer inom klubben. 

Träningssamordnare: Sofia Larsson, 070-751 66 45