Skidor

Välkommen till Hestra IF:s skidverksamhet!

Vi har ett motionsvänligt konstsnöspår och fina natursnöspår vid Hestrastugan. Vi har en fantastisk träningsverksamhet för barn och ungdomar i alla åldrar! Har du frågor om verksamheten är du välkommen att höra av dig. Länk till skidsektionens kontaktuppgifter.

Senaste nyheterna inom Skidor

• Poängjakten 2024 deltävling

Inbjudan och anmälan till skidtävlingen Poängjakten finner ni nu under arrangemangsmenyn. Välkomna!

• Linnévasan 2024 inbjudan

Inbjudan till vår traditionsenliga skidtävling Linnévasan hittar ni under menyn Arrangemang. Välkomna!

• Skidor KM 2024

Nu är det dags att anmäla sig till klubbmästerskapen i skidor 2024! Boka in 9 mars för att göra upp om KM-tecken. Gratis deltagande och mat för alla medlemmar. Inbjudan och anmälan på https://www.hestraif.se/klubbmasterskap_skidor/

• Serveringen öppen på helger

Serveringen i hestrastugan är öppen på lördagar och söndagar kl 10-15 med start helgen 6-7/1 fram till och med 25/2. Välkomna in på fika eller lättare lunch!

• Nytt arrangemang Hestra Lady Ski Event

Då Boråsklassikern har blivit nedlagd har vi bestämt att inte fortsätta arrangera Klassikerskidan. Men vi kan med glädje meddela att vi istället startar ett nytt arrangemang, Hestra Lady Ski Event! Välkomna att läsa mer under fliken arrangemang.

Rulla till toppen