Klubbkläder

Hestra IF har försäljning av tränings- och tävlingskläder inom orientering och skidor samt vissa profilkläder. Föreningen önskar att du bär klubbkläder under våra träningar. Vid tävlingar ska du som representerar Hestra IF bära klubbkläder.

Beställning Orienteringskläder från True Story

Orienteringskläder beställs direkt från leverantören True Story via deras webbshop två gånger om året. Nästa beställningsperiod blir 13 -26 maj med beräknad leverans innan O-ringen och därefter oktober med leverans innan jul. Länk till webbshopen: https://custom.truestorysport.com/en/store/hestra-if. Lösenordet till webshopen är: HESTRA2022

Huvudstyrelsen har beslutat om följande rabatter

RabattkodRabattsatsFör vemMer info/Förtydligande
UNGDOMHESTRA60 %Upp tom. 20 årGäller endast på produkterna märkta KIDS & JUNIOR.
KLUBBRABATT30 %Alla medlemmar som har löst aktivt medlemskapRabattkoden gäller på alla vuxenkläderna i webshopen.
LEDAREHESTRA60 %LedareMåndagsstyrkan, tisdagsträningar & torsdagsintervaller.
OBS. Rabattkoderna går ej att kombinera på samma produkt.

Bra att känna till om webbshoppen:

  • Ni betalar själva vid beställningstillfället.
  • Leveranstid ca 4-6 veckor från det att beställningsperioden har stängt. Kläder levereras hem till er med posten.
  • Fri frakt vid beställningar över 200 euro. Så prata gärna ihop er och gör gemensamma beställningar för att få gratis frakt.
  • På alla kläderna förutom mössor, buffar och pannband så finns två olika passformer att välja på: slim fit och regular fit. Vi har tidigare bara haft slim fit, så upplever ni att kläderna har varit aningens tighta så går det nu att välja regular fit för att få en bredare modell. 
  • Ungdomspriser gäller upp till och med 20 år. Använd rabattkoden UNGDOMHESTRA för att få ungdomspriser på beställningarna av junior/ kids kläder.

Kontaktperson orienteringskläder: Sofia Larsson

Beställning Skidkläder från Swix

Skidkläder finns i regel på lager. Kontakta kansliet för utprovning och priser.

Kontaktperson skidkläder: Toivo Pentonen 076-824 33 56

Beställning Skidkläder sommarkollektion från Trimtex

Nu har ni möjligheten att kunna beställa skidträningskläder för användning till sommaren. För att lägga en beställning så behöver du upprätta ett konto på deras sida. 
Detta gör du via https://shop.trimtexcustom.se/ . Instruktionsfilm för hur man skapar ett konto finns här: https://www.youtube.com/watch?v=ua831jnO09g

För att nå klubbens teamshop ange: hestraifskidor-2894 under “Aktivera teamshop”. Sista beställningsdag är söndagen den 12/5. Därefter går det ej att beställa. 
Det blir bara en klädbeställning av sommarkläder i år och ej vid fler tillfällen. Betalning görs direkt via Trimtex och ej via klubben. Du har två betalningsalternativ, antingen faktura eller med bank/kreditkort. Förväntad leverans är 28/6, men det kan också bli tidigare om vi har tur. Kläderna levereras direkt till din hemadress. Är du osäker på hur du beställer så finner du mer information i teamshopen under “Orderinformation”. Storlekarna är normala. Du finner även hjälp med att bli guidad till rätt storlek via “Vad är min storlek?” under varje produkt. 

Enklare information kring kläderna:

  • Till barn har vi valt en lite enklare standard(RUN 2.0) för att dels hålla nere priset, samt att de växer ur sin storlek efter ett tag och behöver större kläder. De långa tightsen är för vår/höst och är ej vinterfodrade. Ev kan de tänkas fungera med ett underställ till vintern beroende på hur frusen man är. 
  • Till vuxna har vi valt en liten bättre kvalité då vi strävar efter att kunna ha kläderna en längre tid, samt att t.ex. nederdelarna står emot kardborren ifrån handremmen bättre.
  • Varför det inte finns överdelar i varselfärg i barnstorlekar är p.g.a. trafiksäkerhet. Vi ser helst att barn inte åker rullskidor på trafikerade landsvägar, utan hellre håller till på gång-, och cykelvägar eller på rullskidbanor. 

Beställning Profilkläder från Fotriktigt

Vissa profilkläder från Craft beställs hos Fotriktigt. Bland annat finns det kort- och långärmade funktionströjor, Hoodies och lättviktsdunjackor. Kläderna är klarblå med vit Hestra-logga. Perfekta plagg för träning. Rabattsatser gäller ej på beställningar från Fotriktigt. Kontakta kansliet för mer info.

Rulla till toppen