Välkommen som medlem i Hestra IF!

Hestra IF har drygt 1000 medlemmar. För att ta del av vår verksamhet och vara med i våra aktiviteter behöver du vara medlem i föreningen. Vi har en medlemsavgift för dig som vill stötta vår verksamhet och vara med i gemenskapen. Vill du åka i våra skidspår tillkommer en spåravgift på 100:- och är du aktivt med i tränings-/tävlingssammanhang tillkommer aktivitetsavgift på 200:-. Högsta totala kostnad är alltså 500:-

Medlemskap och aktivitetsavgift  betalas med fördel via Swish- eller till BG – se info nedan.

Medlemsavgifter

Som medlem får du ta del av en fin gemenskap och föreningsliv samt Hestra IF:s anläggningar såsom fin klubbstuga, styrketräningsrum, bemannat kansli, konstsnöspår, naturspår, elljusspår, vandringsleder samt flera nyritade orienteringskartor. Du får även rabatt hos de partners som Hestra IF har avtal med, f.n. 30% hos Fotriktigt & 25% hos Colorama/Måleriman.

Vuxen 300 kr/år
Ungdom (upp till 20 år, född -98 under år 2018) 100 kr/år

Aktivitetsavgift

Du som deltar i vår tränings- och/eller tävlingsverksamhet betalar denna avgift. Då ingår även spåravgift för våra skidspår. Aktivitetsavgiften bekostar en del av föreningens kostnader för bl.a. tävlings- och licensavgifter, lokalhyror, avgifter klubbstuga men är även ett bidrag till föreningen för alla de ideella timmar som våra tränare lägger på planerande och utförande av dessa tillfällen.

Vuxen 200 kr

Ungdom (upp till 20 år) Gratis

Spåravgift

Välkommen att ta del av Hestra IF:s skidspår.

Det finns två alternativ.

1, Spåravgift.

Vuxen, Medlemsavgift 300:- + Spåravgift 100:- = 400:-, ungdom (upp till 20 år) gratis.

2, Säsongskort

Vuxen 500 kr, ungdom (upp till 20 år) Gratis. Denna avgift är i regel möjlig att dra mot friskvårdsbidrag. Kontakta kansliet för kvittens.

Kombikort (Hestra IF, Borås Skidstadion, Borås GIF) Vuxen 1400 kr, Ungdom (Upp till 20 år) Gratis

Dagskort (Hestra IF:s skidspår) Vuxen 50 kr, Ungdom (upp till 20 år) Gratis

Avgifter betalas in på Bg 974-5522 eller via Swish 123 024 1380. Ange namn, personnummer, mobil samt mailadress som referens eller kontakta kansliet för att lämna uppgifterna. Vi använder oss av riksidrottsförbundets medlemsregister ”Idrott online”. Registret hanteras enligt PUL (personuppgiftslagen). Registret kommer ej att lämnas ut i reklamsyfte, men vi gör mailutskick (nyhetsbrev) med föreningsinfo upp till 4 ggr/år.