Välkommen som medlem i Hestra IF under 2020!

Hestra IF växer kraftigt och har nu ca 1400 medlemmar. För att ta del av vår verksamhet och vara med på våra aktiviteter behöver du vara medlem i föreningen.  Avgifterna är per kalenderår och skickas ut till alla befintliga medlemmar under november månad.

Du som vill stötta föreningen genom att vara s.k. passiv medlem är varmt välkommen att lösa medlemskap.

Medlemsavgifter

Som medlem får du ta del av en fin gemenskap och föreningsliv samt Hestra IF:s anläggningar såsom fin klubbstuga, styrketräningsrum, bemannat kansli, konstsnöspår, naturspår, elljusspår, vandringsleder samt flera nyritade orienteringskartor. Du får även rabatt hos de partners som Hestra IF har avtal med, f.n. 30% hos Fotriktigt, 25% hos Colorama/Måleriman samt 10& på LedX pannlampor.

Vuxen 300 kr/år
Ungdom 100 kr/år (upp till 20 år, avseende år 2020 född -00)

Aktivitetsavgift

Du som deltar i vår tränings- och/eller tävlingsverksamhet betalar denna avgift. Då ingår även spåravgift för våra skidspår. Aktivitetsavgiften bekostar en del av föreningens kostnader för bl.a. tävlings- och licensavgifter, lokalhyror, avgifter klubbstuga men är även ett bidrag till föreningen för alla de ideella timmar som våra tränare (som alla ställer upp på ideell bas) lägger på planerande och utförande av dessa tillfällen.

Vuxen 300 kr

Ungdom (upp till 20 år) Gratis

Spåravgift

Välkommen att ta del av Hestra IF:s skidspår.

Det finns två alternativ.

1, Spåravgift.

Vuxen, Medlemsavgift 300:- + Spåravgift 200:- = 500:-, ungdom (upp till 20 år) gratis.

2, Säsongskort

Vuxen 600 kr, ungdom (upp till 20 år) Gratis. Denna avgift är i regel möjlig att dra mot friskvårdsbidrag. Kontakta kansliet för kvittens.

Kombikort (Hestra IF, Borås Skidstadion, Borås GIF) Vuxen ???? kr, Ungdom (Upp till 20 år) Gratis

Dagskort (Hestra IF:s skidspår) Vuxen 50 kr, Ungdom (upp till 20 år) Gratis

Avgifter betalas in på Bg 974-5522 eller via Swish 123 024 1380. Ange namn, personnummer, mobil samt mailadress som referens eller kontakta kansliet för att lämna uppgifterna. Vi använder oss av riksidrottsförbundets medlemsregister ”Idrott online”. Registret hanteras enligt PUL (personuppgiftslagen). Registret kommer ej att lämnas ut i reklamsyfte, men vi gör mailutskick (nyhetsbrev) med föreningsinfo ca 4 ggr/år.

Välkommen!