Välkommen som medlem i Hestra IF!

Hestra IF har drygt 850 medlemmar. För att ta del av vår verksamhet och vara med i våra aktiviteter behöver du vara medlem i föreningen. Vi har en medlemsavgift för dig som vill stötta vår verksamhet och vara med i gemenskapen. Vill du vara med i våra aktiviteter eller duscha och basta så har vi också en aktivitetsavgift.

Medlemskap och aktivitetsavgift  kan betalas genom kansliet på plats i Hestrastugan, alternativt via mail kansliet@hestraif.se eller tel. 033-24 33 47, 076-824 33 57

Medlemsavgifter

Som medlem får du ta del av en fin gemenskap och föreningsliv samt Hestra IF:s anläggningar såsom fin klubbstuga, styrketräningsrum, bemannat kansli, konstsnöspår, naturspår, elljusspår, vandringsleder samt flera nyritade orienteringskartor. Du får även rabatt hos de partners som Hestra IF har avtal med.

Vuxen 300 kr/år
Ungdom (upp till 20 år) 100 kr/år

Aktivitetsavgift

Välkommen att ta del av Hestra IF:s dusch, bastu och aktiviteter. När du deltar på aktiviteter där Hestra IF har ledare som håller i aktiviteten, står för annan lokal än klubbstugan och aktiviteter där Hestra IF betalar olika avgifter så behöver du betala en aktivitetsavgift. När du betalat avgiften kan du duscha och basta samt vara med på Hestra IF:s samtliga aktiviteter under hela året.

Vuxen 200 kr

Ungdom (upp till 20 år) Gratis

Spåravgift

Välkommen att ta del av Hestra IF:s skidspår. Är du inte medlem och ändå vill åka på Hestra IF:s skidspår behöver du betala en avgift. När du betalat avgiften kan du åka hur mycket du vill under hela säsongen.

Säsongskort Vuxen 400 kr, ungdom (upp till 20 år) Gratis

Kombikort (Hestra IF, Borås Skidstadion, Borås GIF) Vuxen 1400 kr, Ungdom (Upp till 20 år) Gratis

Dagskort (Hestra IF:s skidspår) Vuxen 40 kr, Ungdom (upp till 20 år) Gratis

Medlemsavgift betalas in på Bg 974-5522 eller via Swish 123 024 1380. Är du ny medlem så anger du kontaktuppgifter innehållande namn, personnummer, telefonnr samt E-postadress i rutan för meddelanden eller kontaktar kansliet för att lämna uppgifterna. Vi använder oss av riksidrottsförbundets medlemsregister ”Idrott online”. Registret hanteras enligt PUL (personuppgiftslagen). Registret kommer ej att lämnas ut i reklamsyfte.