Tack för Linnémarschen

Tack alla Hestraiter som ställde och gjorde Linnémarschen 2023 till ett välbesökt och lyckat arrangemang. Det var idel lovord från deltagarna: “Bästa marschen i Europa”, “Ett fantastiskt arrangemang”, “Vi kommer tillbaka nästa år”!
Vi tackar också våra medarrangörer som gör ett jättejobb,  IK Ymer med lördagens banor och matkontroller,  Bredareds IF med matkontrollen Ramshulan i två dagar och Rotary Borås med matkontrollen i Almenäs på söndagen.
148 funktionärer från Hestra IF har varit engagerade. Det är många områden som skall fungera, bl. a snitslingen med väldigt många banalternativ från 3-57km. Det är mycket som skall snitslas och skyltas.

I år ökar deltagarantalet med ca 300      Den exakta siffran för antalet deltagare får vi i nästa vecka eftersom alla lördagens efteranmälda i det fina vädret inte har kommit in i systemet ännu och det återstår också en viktig del av Linnémarschen:

På fredag 28  april arrangerar vi Linnémarschen Special. En marsch för boenden och daglig verksamhet för personer med funktionsvariationer, som går på en 3 eller 4 km bana.  Beräknat antal här är drygt 200 + ledare.

Har du synpunkter på förändringar/förbättringar – hör av dig till någon i Linnémarschsektionen eller till Jan på kansliet.

Än en gång ett stort tack för ditt engagemang.  Nu laddar vi för nästa års marsch som går av stapeln 27-28 april 2024.

/Linnémarschsektionen
Thomas Krafft
Jan Holmqvist
Elisabeth Jönsson
Therese Fredman
Nora Aroneng
Stefan Aroneng

Rulla till toppen