SM-brons till Filip och Victor åtta på natt-SM!

Stort grattis till Filip Grahn och Victor Helgesson som stod för mycket fina insatser då SM i nattorientering avgjordes utanför Jönköping natten till lördagen. Filip slutade efter ett mycket väl genomfört lopp på en fantastisk tredjeplats i H21 och bärgade därmed sin första SM-medalj på seniornivå. Endast 36 sekunder skiljde fram till guldet som togs av sjuhäradsbekantingen Johan Högstrand, IFK Göteborg. Tvåa slutade Albin Ridefelt, OK Linné. Noterbart är att detta är Hestras första SM-medalj i seniorklass sedan Elisabeth Drotz bronsmedaljer 1994, vilka alltså erövrades före Filip föddes.

Victor bärgade en finfin åttondeplats i H20, hans klart bästa placering på ett JSM. Drygt fem minuter snabbare löpte Simon Imark, Tullinge SK, som tog guldet.

Ytterligare sex hestraiter kom till start och här kan även lyftas fram Elsa Lindebloms 22:a-plats i D18 och Johan Törnroths 28:e-placering i H21.

Återigen, stort grattis till fantastiska prestationer!