Lyckad klubbresa i Dalarna

Förra helgen spenderade en stor del av hestraorienterarna i Dalarna i samband med Swedish Leaguetävlingarna i Säter och Bjursås. Merparten bodde i fina stugor på Mellsta camping i Borlänge där det bjöds på frukost och massor av roliga aktiviteter som fotboll, kubb, minigolf, lekar och femkamp.

Dessutom tävlades det i dagarna fyra på stora tävlingar. Bland juniorerna var det Filip som presterade jämnast, med placeringsraden 11-6-17 mot sverigeeliten i H20. Allra bäst sprang dock Samuel på söndagens långdistans då han sprang in som mycket fin tvåa i H18. På medeldistansen placerade sig både Samuel och Markus som 11:or. Sofia G fick debutera i D18E på sprinten, där seniorerna Martin A, Martin L och Andreas fick springa WRE-klass. Martin A placerade sig som 44:a, bästa seniorinsatsen på SL i år. Martin L slog sedan till med seger i underklassen på medeldistansen.

Men det tävlades i många fler klasser än Silva League och många av ungdomslöparna gjorde fina insatser, bland annat tog Elsa två topp10-placeringar i D16 på skogsdistanserna. Johanna S vann den ena och slutade tvåa på den andra av medeldistanserna och Johan I slutade tvåa på fredagen.

Den här långhelgen handlade dock om mycket mer än orientering och det var framförallt roligt att umgås så över åldersgränserna. Tack alla som var med!