Lycka till Filip Grahn!

I dagarna mottog vi nyheten att Hestra IFs just nu starkast lysande stjärna, Filip Grahn, väljer Södertälje-Nykvarn för sin framtida satsning.

Vi är många Hestraiter som fått ta del av Filips förmåga till strålande stafettlopp, individuella framgångar samt en genomtänkt & seriös satsning. Att Filip nu väljer SNO är förstås en stor förlust för Hestra, men samtidigt är vi de första att önska Filip lycka till i sin framtida satsning.

För egen del minns jag när Filip inför sin första Jukolastart (där jag coachade) vaknade på småtimmarna och meddelade att han kände sig hängig. Efter promenad & samtal var vi helt överens om att väcka reserven och låta honom ta Filips plats. En ytterst mogen handling av en ung junior.

Och med det sagt ger jag Filip ordet där han utvecklar sina tankar om framtiden.

Gul & Blå – kämpa på!

Gul & Blå & Vit – inte bara skit!

/Hilding på kansliet

-”Under 2020 kommer jag att satsa mot EM i Estland som går i augusti. Det är tufft att ta sig dit, men samtidigt något jag vill sikta mot då terrängen delvis liknar den jag vuxit upp med i Borås. Student-VM i Ryssland som går av stapeln i juli kommer också vara ett viktigt mål för mig. Dessutom är såklart de stora stafetterna med 10Mila och Jukola något jag ser fram emot under nästa år”

Just nu bor jag i Göteborg tillsammans med min sambo Anna. Samtidigt som satsningen på orientering pluggar jag till läkare och har nu läst 8,5 av de 11 terminerna. Därav blir det inte någon flytt från Göteborg de närmsta ett och ett halvt året i alla fall.”

/Filip