Klädkampanj OL-kläder 1–15 juni

Äntligen får det nu arrangeras orienteringstävlingar för alla åldrar igen och Sverige inleder första steget för att öppna upp. I samband med detta glädjebesked så erbjuder vår klädleverantör True Story en kampanj. Där vi kommer att få 15 % rabatt på våra OL-kläder på beställningar som görs mellan 1–15 juni.  

Leveranstiden är ca 6–8 veckor, vilket passar perfekt för att få kläderna till höstens OL-säsong som börjar redan i augusti. Betalning görs i samband med beställning och kläderna levereras direkt till er med posten. Ungdomspriser gäller upp till och med 20 år. För att kunna nyttja ungdomsrabatten behöver ni handla från det sortimentet som heter Kids och ange UNGDOM som kod vid betalningen.

Prata gärna ihop er i klubben och prova storlekar av dem som redan har beställt. Väljer ni mellan två storlekar är tipset att ta den större storleken. Ni hittar en storleksguide för vuxna via bifogad länk, https://truestorysport.com/wp-content/uploads/2019/05/TS__SIZE-CHART.jpg  Barnstorlekarna är baserade på längd: 104, 116, 128, 140, 140, 152.

Fri frakt för beställningar över 200 euro, så ytterligare tips kan vara att prata ihop er några stycken och beställ tillsammans.

Länk till webbshopen: https://custom.truestorysport.com/en/hestra-if

Lösenord: HESTRA2021