Barbate #8 | Masstart (2019-02-11)
Kategori: Träning
Karta/område: Lentiscal
Land: Spanien
Sträcka: 7.28 km
Tid: 49:55
Genomsnittlig puls: 161
Maxpuls: 179
Uselt orienterat av mig. Inleder med ett bra vägval till k1. Både Albin, Erik och Pontus har sedan andra slingan först. Lurigt och tätt ned till k2 och jag får den tyvärr inte. Borde gått mer vänster via den vita höjden för att få den säkrare. Lite stressat iväg mot k3 och hamnar först för högt upp och spikar sedan kontrollen. Dock satt snitseln fel så blev ytterligare någon minut där. Bra tillbaka till k4.

Ut mot k5 stabilt men läser av en stig som inte var med och gör ett paralellfel på den. 3 min ytterligare bom. Gör det enkelt för mig till k6. Lite stressat igen tillbaka mot k7 och står väldigt nära men fick inte syn på den. Svårt att få grepp på kartan och om jag är höger/vänster om. Tyvärr ytterligare 3,5 min här.

Gör en mental omstart. Får k8 och k9 bra. Lite långt ned till k10 men inget större. Stabilt k10-k18, en positiv del av banan att ta med sig iaf. Slarvar sedan grovt till k19 där jag tänker att jag springer på lilla stigen och ska svänga vänster ut på stora. Slutar med att jag hamnar nere vid havet.

Sammanfattningsvis riktigt dålig insats. Behöver skapa ett bättre lugn i tekniken och sträva efter att ha en tydligare plan på sträckorna. I sådan här terrräng borde jag definitivt vara mer noggrann med sista säkra då det var såpass lurigt. Dessutom är en lärdom att höjder/gropar med två kurvor ofta var tydliga och dessa borde jag använda mer till att förenkla med. Ny chans i denna tekniska terrängen på fredag!
Visa kommentarer (0)
 
Barbate #8 | Masstart (2019-02-11)