Träningspaket SM Stafett | Färskesjön SO (2016-04-16)
Kategori: Träning
Karta/område: Färskesjön SO
Arrangör: OK Orion
Land: Sverige
Sträcka: 7.2 km
Tid: 42:52
Första passet efter natt-SM. Tanken var att gå i lite lugnare fart och lära känna terrängen. Det som Tilda berättade om hur fint det är hemma hos henne fick definitivt bevis här. Mellan k5 och k8 var grymt fint!!

Inleder träningen bra. Väljer att springa runt i en liten båge till k3. Gick nog lite för långt runt, men funderar på om man tjänar på att gå lite vänster på sträckan iaf. Sedan bra i det fina området. Var lite diffust hur det gula ritades, inte helt distinkt enligt min mening utan var lite mer på känsla. Men blev ändå rätt tydligt när man kom in i det. Gick att gå väldigt mycket strecket när det var så öppet.
Bra till k9, ingen skärm på k10. Lite för mycket runt troligtvis till k12. Slarvigt till k16... Där det är lite grönt på kartan kan det vara lite tätt, och lätt att man rundar lite och tappar riktning. Det var det som hände där och jag kom ut på vägen. Till k20 rundar jag det mörkgröna, men går lite i det ljusgröna. Just när det gäller grönområden tyckte jag att de ljusgröna var relativt lättframkomliga, medan mörkgröna borde undvikas om det går.

Stabilt in i mål sen. Ett skönt fint njutarpass.
Visa kommentarer (0)
 
Träningspaket SM Stafett | Färskesjön SO (2016-04-16) Träningspaket SM Stafett | Färskesjön SO (2016-04-16)