Elitsamling Natt (2015-12-27)
Kategori: Träning
Karta/område: Älmås - Kransmossen
Arrangör: Lars Helgesson
Land: Sverige
Distans: Natt
Sträcka: 1
Sträcka: 10.86 km
Tid: 61:10
Rolig träning där det gick snabbt och var jämnt. Ligger väldigt samlat stora delar av fältet till k4. Markus och Christian får lucka till k5 då de springer lite bättre i början på sträckan. Kommer nästan ikapp vid k5. Markus låg först, men vi hade olika gaffling. Drogs med lite åt höger på slutet till k7, men insåg snabbt mitt misstag och vek ned mot min kontroll. Vid vägövergången var vi 4 samlade (Andreas, Markus, Jag och Christian, plus Honk strax bakom kanske?).

Tog mer högervägval till k11, och trodde att jag fick kontrollen före och hade en ledning. Men de hade ju längre gaffling. Låg själv på långsträckan. Tempoväxlar bra, hänger med på kartan hela vägen fram, men.. gör ett litet paralellfel på slutet och går upp på fel höjd. Får min kontroll och vi ligger åter samlade.

På slutet låg jag och Markus i tät och körde lite olika vägval. Jag var konsekvent med att gå runt och Markus gick mer rakt på. Totalt sett var han starkare och vann. Kul att han börjar hitta tillbaka efter mycket skade- och sjukdomsbekymmer!
Visa kommentarer (0)
 
Elitsamling Natt (2015-12-27) Elitsamling Natt (2015-12-27)