GOF Nattcup #10 Final (2017-03-23)
Kategori: Träning
Karta/område: Bertilssons stuga
Arrangör: IFK Göteborg
Land: Sverige
Distans: Natt
Sträcka: 14.55 km
Tid: 82:02
Jaktstart på vinterns sista nattcup! Gick ut som 4a strax bakom Ossiansson. Två min fram till täten med Bejmer + Högstrand, och 1 min bak till bl.a. Ahlberger.

Inleder stabilt och bra. Förstår inte att den lilla reflexen var kontrollmarkering på k2, och blir stående nästan minuten. Springer vidare stabilt. Väljer runt på k6 och det gick i princip exakt lika fort som rakt på. Genomför k7 bra, men blir tvekande där det också bara var en liten minireflex. Osäker mot k8 om det var den som var kontrollen, men när jag väl får k8 kör jag på igen. Bra löpt till k9. Väljer sedan höger på k10. Vet inte om det var snabbast, men genomför inte vägvalet optimalt tyvärr.

Springer sedan inte bra inne ute på halvön. Tappar stigen till k1 och skevar rejält när jag ska runda branterna till k3. Blir ifattlöpt där av en klunga med Albin Ridefeldt, Ahlberger och några löpare från lillomarka. Går bättre igen efter detta och vi ligger hyfsat samlat (förutom Albin som gick ifrån) fram till sista kontrollen. Ahlberger hade kommandot, men valde fel i sista stigkorset. Go känsla att vika av vänster och vara före!
Visa kommentarer (0)
 
GOF Nattcup #10 Final (2017-03-23) GOF Nattcup #10 Final (2017-03-23)