Klubbartiklar

Hestra IF erbjuder flera klubbartiklar. Föreningen önskar att du använder klubbartiklar med Hestras logga på vid aktiviteter. Vid tävlingar ska du som representerar Hestra IF bära kläderna som föreningen erbjuder.

Föreningen erbjuder tävlingskläder inom orientering och skidor samt profilkläder vid representation av föreningen.

Följande klubbartiklar erbjuds av föreningen

Orienteringskläder
Skidkläder från Swix. Prislista skidkläder: skidklader
Profilkläder från Team Sportia
Träningskläder från Carlstein
Underställ och träningskläder från Ullmax
Sportidentpinnar från SportIdent

Beställning

Beställning av de olika artiklarna går till på lite olika sätt. För orienteringskläder, skidkläder och träningskläder från Ullmax görs gemensamma beställningar ett par tillfällen per år. Information om hur och när mejlas ut till alla medlemmar samt läggs som nyhet på hemsidan när det är aktuellt. Profilkläder och träningskläder från Carlstein finns till försäljning i Hestrastugan i vårt klädförråd. Information om hur man handlar från klädförrådet finns anslaget på själva förrådsdörren. Visst utbud av orienteringsartiklar finns även att tillgå i förrådet.

Föreningen har ett antal sportidentpinnar till försäljning. Modellen är S18, röd med svart topp. Föreningen subventionerar pinnarna för ungdomar. Priset är 200 kr för ungdomar och 350 kr för övriga medlemmar.

Orientering, profilkläder: Sina Seipel 072-262 29 30

Skidor, Carlstein: Toivo Pentonen 076-824 33 56