Fina framgångar i Uponorloppet

Efter ett lyckat läger i Långberget med fantastisk skidåkning och trevlig gemenskap bland 15 hestra-åkare åkte Jonh och Jesper till Åsarna och Vattenfall cup. Bästa placeringen där lyckades Jesper ta. Han knep en meriterande 30:de plats på lördagens 10 km fristil med hela sverige eliten på plats (93 anmälda). Det var lite om förra helgen nu till dagens tävling. Borås Gif arrangerade idag Uponorloppet (fristil). Hestra hade 5 åkare på starlinjen. I klassen H14 skidade Philip Grahn in på en fin 4:e plats och Tobias Pentonen på 6:e. Adam Nelin radar fortsatt upp fina placeringar i H15-16 och blev 3:a. Idag hade man slagit ihop juniorklasserna till H17-20 och där gjorde återigen Jesper Nelin ett bra lopp och hamnade även han på en 3:e plats. I samma klass tog John Flodin en 8:e plats. Bra jobbat killar!

Nu hoppas vi på ännu fler anmälda Hestraiter till kommande tävlingar…..