Höstrullen

Höstrullen 2016

Resultat från Höstrullen 2016 ligger nu uppe och det hittar ni här:ResultatHostrullen2016

Efter den fina responsen ifrån deltagarna från förra årets Höstrullen (2015) när den avgjordes som varvlopp på Viareds industriområde kommer vi att även 2016 genomföra loppet på en varvbana på Viared.

Tät trion i herrklassen 2015

Vi kommer dock att göra några mindre uppdateringar av bansträckningen främst vad gäller startplatsen och målet. Datum för årets tävling är lördagen den 20:e augusti.

Höstrullen har en bana som passar alla, även den glade motionären. Och med en vecka kvar till Alliansloppet kan detta även vara den perfekta uppladdningen för dig som tänkt åka det! Eller för dig som vill komma igång med din Vasaloppsträning i god tid eller om du helt enkelt bara vill prova på att åka en rolig tävling! Varmt välkomna önskar Hestra IF!

Länk till startlista: StartlistaHostrullen2016

Länk till PM: PM höstrullen2016

Länk till inbjudan: Inbjudan höstrullen2016

Länk till bana 2016 (preliminär): bana höstrullen 2016

Anmälan: Anmäl dig här

Anmälan till Höstrullen 2016 kan ske på följande sätt:

1: IdrottOnline och din klubbs hemsida (din klubbs inloggning).
2: Om du inte är med i någon klubb, anmäl dig via Hestra IF:s IdrottOnline-sida
3: Om något av dessa två sätt inte fungerar kan du även använda formuläret som finns här
4: Det är även möjligt att anmäla sig på plats på tävlingsdagen.

Gå gärna in på Erik Wickströms blogg och läs hans sammanfattning av Höstrullen 2015! Länk http://erikwickstrom.se/2015/10/11/hostrullen-2015-the-story/

Höstrullen 2015

Resultat 2015. Resultaten hittar du här: ResultatHostrullen2015

Obs! här kommer ett klargörande vad gäller godkända hjul, vi tillämpar samma definition som Alliansloppet. Materialet i de hjul som är godkända att tävla på skall motsvara respektive tillverkares normalhjul benämnda typ 2.

Här hittar du startlistan för årets Höstrullen: StartlistaHostrullen2105

PM för Höstrullen där mer information om tävlingen finns hittar du här: PM höstrullen2015

Här är banan som vi tänkt just nu, eventuellt kan vi göra någon ändring.

Bana Höstrullen 2015

Länk till inbjudan: Inbjudan